Domotica

Wat is Niko Home Control?

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart.Het ecodisplay geeft aan hoeveel energie de woning verbruikt, waardoor je zuiniger met energie omspringt. Met Niko Home Control bedien je heel eenvoudig de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken.

Niko Home Control overstijgt de mogelijkheden van de traditionele elektrische installatie. Je bespaart actief energie en tegelijkertijd woon je veiliger en comfortabeler. Bovendien bouw je de installatie verder uit in functie van je behoeften, budget en levensfase. Komt er een baby bij, word je een dagje ouder? Niko Home Control groeit mee.

Niko Home Control, het systeem

Het gebruiksgemak, het design van de bedieningen, de opbouw van de installatie en de wijze van programmeren maken Niko Home Control tot een bijzonder systeem. Home Control is een 2-draads bussysteem dat op een lage veiligheidsspanning werkt.

Mocht er een module defect zijn dan zorgt het intelligent busvoedingssysteem ervoor dat de rest van de installatie blijft werken. Het systeem heeft een volledig vrije topologie. Je kunt op elke plaats op de buskabel een aftakking maken. Bovendien kan het systeem zowel centraal als decentraal opgesteld worden.

Elektro Dudal is Niko gecertificeerd, contacteer ons dus, indien u meer informatie wenst.